Podcast OAK en Mopinion

Mopinion schuift aan bij OAK voor een inspirerende podcast

Onlangs was Mopinion te gast bij de podcast van OAK. OAK is een online marketingbureau en sinds een jaar nemen zij iedere maand een podcast op. Samen met hun gasten bespreken zij hoe je als bedrijf je het meest met digitale marketing bereikt. Voor deze aflevering schoof Mopinion aan bij de podcast.


The Growth Room

De naam van de podcast van OAK is ‘The Growth Room’ en tijdens deze podcast draait het om natuurlijke resultaten in zoekmachines. Host Jurjen van den Broek bespreekt de belangrijke voorwaarden om organische groei te realiseren en de trends in het vakgebied met steeds weer nieuwe gasten, ieder met hun eigen expertise.

OAK en Mopinion

Mopinion en organische groei

Klantfeedback verzamelen speelt een belangrijke rol als je organisch wilt groeien. Waarom? Omdat klantfeedback jou inzicht geeft in wie jouw klanten zijn en wat de behoeften zijn, zodat jij ervoor kan zorgen dat de content hier naadloos op aansluit. Door meer inzicht te krijgen in waarom jouw bezoekers doen wat zij doen, kun jij ervoor zorgen dat de content antwoord geeft op de vragen van de bezoekers. Met de juiste content, trek je meer bezoekers naar je website en dat betekent organische groei.

Podcast: Hoe klantfeedback helpt om je content en je bedrijf te verbeteren

In deze aflevering van de podcast praat ik met Jurjen van den Broek, Managing Partner van OAK en Laura Ekkelenkamp, SEO Consultant bij OAK over hoe klantfeedback helpt je content en bedrijf te verbeteren. We praten over waarom onze klanten feedback verzamelen en over wat het concreet oplevert. Laura werkt dagelijks met Mopinion alles-in-één klantfeedback software voor een grote, Nederlandse retailer en deelt haar inzichten en ervaringen en we bespreken de rol van klantfeedback in organische groei.

Het was een feest toen ik de binnengekomen klantfeedback allemaal kon lezen. Ik had echt het gevoel dat je de consument gaat begrijpen.

Jurjen van den Broek, Managing Partner van OAK

Over OAK?

OAK dochteronderneming van Newcraft, is gevestigd in Amsterdam. Met meer dan 40 werknemers zijn zij dagelijks bezig om hun klanten te helpen online organisch te groeien.
Dat houdt in dat OAK de online zichtbaarheid in verschillende zoekmachines vergroot, content marketing strategieën ontwikkelt en tevens helpt bij de uitvoering ervan. OAK staat voor snelle, duurzame groei.

Mopinion’s eigen podcast voor digitale marketeers

Binnenkort starten we met onze eigen reeks podcasts, genaamd ‘360 Digital’ en in de eerste aflevering gaan Mopinion collega’s Erin Gilliam Haije and Luke Price in gesprek met Laura Klein, auteur van ‘Build Better Products & UX for Lean Startups’. Houd de website in de gaten voor meer informatie!

Stay in the loop by signing up for our email newsletter. Be the first to receive company news and product updates directly to your inbox.

Don't worry, you can easily opt-out at any time.